Pacientul cu arsuri tratat în trei spitale a decedat. Ministerul Sănătății a demarat un control

Bărbatul în vârstă de 51 de ani care, în data de 20 ianuarie 2021, a suferit arsuri pe 64% din suprafața corpului în urma unei electrocutări suferite la locul de muncă, a decedat luni, a anunțat Ministerul Sănătății.

Bărbatul a suferit arsuri prin electrocuție pe aproximativ 64% din suprafață corporală și politraumatism prin cădere de la înălțime.

Pacientul a fost transportat inițial la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar apoi, în data de 21 ianuarie 2021, a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sfântul Spiridon” din Iași. În data de 28 ianuarie 2021, misiunea de zbor pentru transferul în Belgia a fost anulată din motive tehnice, conform Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar pacientul a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București.

A doua zi a fost transferat la Centre des Grands Brûlés – IMTR din cadrul Grand Hôpital de Charleroi din Loverval, Belgia.

Pacientul a fost plimbat în trei spitale, însă în zadar, astăzi fiind confirmat decesul acestuia.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a decis trimiterea Corpului de control către cele trei unități medicale din România unde a fost internat pacientul. Urmează să fie efectuat un raport în care vor fi analizate îngrijirile medicale pe care pacientul le-a primit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...