Pălării de Moș Crăciun pe statuile capelei institutului Cambridge

Un „student ticălos” ar fi responsabil de atașarea pălăriilor festive pe figurile sculptate sus, pe capela St John’s College din Cambridge, susține un fotograf.

Martin Bond a spus că a văzut prima dată pălăriile de Moș Crăciun luni, în jurul orei 11:00 GMT.

Unii oameni cred că au fost plasați de o dronă, dar cu siguranță au urcat acolo. Un portar mi-a spus că nicio cheie nu a fost desemnată, așa că nu au fost puse înăuntru, s-a făcut din exterior”, a spus el.

Capela în stil gotic de la St John’s College a fost construită în anii 1860 și are o înălțime de 163 ft (50 m).

Fotograful din oraș a făcut o imagine a Cambridgeului în fiecare zi de mai bine de un deceniu, colecționând-o online sub numele A Cambridge Diary.

El a spus că cel puțin trei pălării ar putea fi văzute deasupra statuilor și garguilor din clădirea Universității din Cambridge.

Postând imaginile pe Facebook și Twitter , el a spus: „Un student ticălos a pus o pălărie de Moș Crăciun pe capetele figurilor de la St John’s College Chapel – așa că de ce este poza mea a zilei?

Un comentator a făcut aluzie la munca „alpiniștilor de noapte” de la Universitatea Cambridge , sau studenți care sfidează pericolele de a escalada clădirile colegiului sub acoperirea întunericului.

Nu este prima dată când ceva neobișnuit este observat pe acoperișurile colegiului.

În noiembrie 2009, alpiniștii au escaladat un perete exterior de 24 m al King’s College Chapel pentru a fixa patru pălării de Moș Crăciun pe vârfuri.

Colegiul St John a fost contactat pentru comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...