Pamela Anderson divorțează pentru a cincea oară!

Pamela Anderson a decis să divorțeze pentru a cincea oară. Vedeta și Dan Hayhurst s-au căsătorit la finalul lui 2020, după o relație de doar câteva luni. Cei doi se cunosc de pe vremea când Dan era garda de corp a vedetei din Baywatch!

În 2020 ei s-au apropiat mai mult, din cauza perioadei de carantină, iar ulterior au ajuns să formeze un cuplu. Pamela și Dan Hayhurst au devenit mai apropiați în timpul lockdown-ului din 2020 și tot atunci a înflorit și dragostea lor. În ajunul Crăciunului s-au căsătorit într-un mediu intim și discret, ceremonia având loc pe terenul casei lui Hayhurst din Vanconver. Motivul divorțului nu ar fi fost specificat cu exactitate, însă pandemia de COVID-19 și-ar fi pus amprenta pe relația și mariajul lor.

De ce divorțează Pamela la doar un an de la căsătorie

Pandemia și timpul petrecut în permanență împreună ar fi devenit totuși sufocant, ducând într-un final separare. Mai precis, cei doi au fost extrem de happy la început, dar pandemia a transformat relația lor de la romantică la sufocantă, având în vedere că au fost nevoiți să petreacă extrem de mult timp împreună din cauza carantinei, a povestit o sursă pentru PageSix.

Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nesuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine și la rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit. Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment. S-au certat, deși el a spus că vrea ca căsătoria să funcționeze”, a povestit sursa pentru presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...