Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie, vine la București. Cu cine se întâlnește

Comisarul european responsabil pentru Economie, Paolo Gentiloni,  efectuează o vizită la Bucureşti în perioada 28–29 martie, potrivit Reprezentanţei CE.

Înaltul oficial european se va întâlni cu preşedintele României, Klaus Iohannis, cu premierul Nicolae Ciucă, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, cu ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne şi şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, şi cu guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.

În cadrul vizitei sale, comisarul va participa şi la conferinţa The Economist Romania Business & Investment Roundtable.

Vizita se va axa pe discuţii cu privire la perspectivele economice, precum şi cu privire la situaţia din România la o lună de la începutul agresiunii militare a Rusiei împotriva Ucrainei”, se menţionează într-un comunicat al CE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...