Papa Francisc, în pericol de a lua Covid-19 de la un cardinal depistat pozitiv

Papa Francisc a luat contact cu Luis Antonio Tagle, cardinalul filipinez de la Vatican care a fost recent testat pozitiv cu coronavirus. Starea de sănătate a Subernaului Pontif este constant supravegheată, anunță Vaticanul.

„Papa este supravegheat constant.(…)Cu toţii suntem expuşi riscului, cred că trebuie să privim lucrurile cu un realism normal, să fim prudenţi, să nu exacerbăm lucrurile căci altfel ar trebui să ne închidem cu toţii în case şi să nu mai ieşim niciodată”, a spus secretarul de stat Pietro Parolin, adăugând că nu crede că Suveranul Pontif ar fi contractat virusul.

De menționat faptul că, potrivit AFP, Papa Francisc nu poartă mască de protecție cu persoanele care vin în audienţe la palatul apostolic.

Sfântul Scaun a confirmat faptul că Papa Francisc a fost testat pentru depistarea infecţiei cu noul coronavirus după ce cardinalul filipinez a intrat în contact cu acesta. Suveranul Pontif locuieşte în aceeaşi reşedinţă cu Luis Antonio Tagle, recent depistat pozitiv.

Citește și

Coronavirus la Vatican: Un membru de rang înalt al Curiei, depistat pozitiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...