Papa Francisc îndeamnă oamenii să se imunizeze: Când eram copii eram vaccinați și nimeni nu a protestat

Papa Francisc îndeamnă oamenii să se vaccineze împotriva COVID-19. Mai mult decât atât, acesta nu înțelege de ce oamenii sunt atât de sceptici când vine vorba de imunizare.

Este cam ciudat, deoarece umanitatea are o istorie de prietenie cu vaccinurile. Când eram copii, aveam vaccinul pentru rujeola și alte vaccinuri, poliomielita și nimeni nu a protestat, apoi au venit toate aceste proteste.

Poate că s-a întâmplat din cauza incertitudinii provocate de pandemie, dar și din cauza diversității diferitelor vaccinuri”, a spus Suveranul Pontif.

Vaticanul și-a vaccinat deja, cu Pfizer, rezidenții și personalul, refugiații și persoanele fără adăpost, a declarat Papa Francisc.

„Și a reputației unor vaccinuri care nu sunt potrivite și sunt puțin mai mult decât apa distilată. Acest lucru i-a speriat pe oameni”, a concluzionat Papa Francisc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...