Papa Francisc și-a dezvăluit pasiunile: Muzica și tangoul

Papa Francisc este un mare fan al tangoului și consideră că un locuitor din Buenos Aires care nu știe să danseze nu este „un rezident adevărat”.

De asemenea, într-un interviu acordat presei din Italia Papa Francisc a mai mărturisit că pune mare preț pe prietenii săi.

În cadrul interviului, Papa Francisc care și-a motivat decizia de a renunța la tradiția să locuiască în palatul apostolic.

„Un locuitor din Buenos Aires care nu dansează tango nu este un rezident adevărat al oraşului. Am prieteni care mă ajută, care mă cunosc ca pe un om normal. Îmi place să fiu cu prietenii mei, să le împărtășesc câte ceva despre mine, să le ascult problemele, dar de fapt am nevoie de prietenii mei. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu am vrut să locuiesc în palatul apostolic, pentru că papii care au fost acolo înaintea meu erau sfinți, iar eu nu mă pot numi un sfânt.

Am nevoie de relații interumane, de aceea locuiesc în Hotelul Santa Marta, unde găsești oameni care vorbesc cu toată lumea, unde îți găsești prieteni. Am nevoie de prieteni, sunt puțini, dar adevărați”, a declarat Papa Francisc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...