Paradisul de la Căcâna! Mici și bere pe banii partidului

Peste 1.500 de locuitori din Slatina au petrecut de 1 Mai din nou la Padurea Căcâna, în zona stației de epurare a orașului. Berile si micii au fost achitate de pesediști, servirea făcându-se pe baza de invitație.

„Ca de fiecare data suntem prezenti in mijlocul membrilor de organizatie. Astazi ne intalnim la Slatina cu o mie si ceva de membri. E o traditie pe care o pastram de peste 10 ani de zile si suntem impreuna cu ei, astfel sarbatorim 1 Mai muncitoresc”, a declarat presedintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Primarul municipiului Slatina, Emil Mot (PSD), a tinut sa sublinieze ca „facem petrecerea noastra traditionala”.

„Ca de obicei, de 1 Mai, Partidul Social Democrat, la Slatina, pastreaza traditia. Suntem toti, aproape toti membrii Partidului Social Democrat. Noi ne simtim bine, este voie buna, facem petrecerea noastra traditionala. Vreau sa le urez tuturor membrilor nostri ‘La multi ani!’, sa fim cat mai mult timp impreuna, sa petrecem cat mai multe sarbatori de 1 Mai!”, a spus Emil Mot.

Deputatul Marius Iancu a adaugat ca la Slatina ziua de 1 Mai inseamna „voie buna, cu mici, cu bere” si multa veselie intreaga zi.

La eveniment a venit si Adrian Chesnoiu, fost ministru al Agriculturii, care a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență.

Au existat totuși și participanți nemulțumiți

Printre muzica și voia bună, au existat și unii participanți nemulțumiți. Spre exemplu, doamna Lizica nu a primit mici gratis din partea partdiului, drept pentru care a ținut să transmită un mesaj edilului PSD-ist.

„Mie nu mi s-a dat invitație. Nu sunt servită și eu cu 3 sau 4 mici, care e problema. PSD-ul a organizat aici, cu domnul primar în frunte! Dacă nu am invitație, deci n-am știut de unde să iau. Nu mă servește cu un mic acum, se dau pe furiș aici, oameni care se duc cu cutia plină de mici și mie îmi spune că nu am inviație și că nu-mi dau. A trebuit să cumpăr niște cartofi la nepoți”, a spus doamna Lizica pentru Starea Nației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...