Parcare gratuită în București pentru jurnaliști, doar pe bază de solicitare

Consiliul General al Capitalei a aprobat o hotărâre potrivit căreia jurnaliștii vor putea utiliza gratuit parcările publice de utilitate generală, precum şi parcările aferente instituţiilor publice din subordinea Consiliului General al Capitalei doar pe baza unei solicitări prealabile adresate Direcţiei de Presă din cadrul PMB.

”Se aprobă utilizarea gratuită de către jurnaliştii care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Bucureşti a parcărilor publice de utilitate generală de pe teritoriul municipiului Bucureşti, precum şi a parcărilor aferente instituţiilor/serviciilor publice de interes local din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pe baza solicitării prealabile adresate Direcţiei de Presă din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, semnate şi ştampilate de redactorul-şef sau de directorul instituţiei de presă şi înregistrate la Registratura Primăriei Municipiului Bucureşti”, prevede hotărârea, transmite Agerpres.

Solicitarea va include numărul maşinii şi va fi însoţită de o copie după certificatul de înmatriculare.

Pentru a beneficia de gratuitate, autoturismele utilizate de către jurnaliştii pentru care s-a aprobat solicitarea vor fi înregistrate în sistemul informatic al operatorului serviciului public de administrare a parcajelor aparţinând domeniului public sau privat al Capitalei.

Identificarea autoturismelor care beneficiază de gratuitate se va efectua de către Compania Parking, în baza înregistrărilor efectuate în sistemul electronic al operatorului.         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...