Sfânta Liturghie de la biserica-paraclis a Catedralei Mântuirii Neamului, oficiată de părintele Ciprian Grădinaru (Video)

Părintele Ciprian Grădinaru, alături de invitații de la Patriarhie, ține la această oră Sfânta Liturghie la biserica-paraclis de lângă Catedrala Mântuirii Neamului. La slujbă participă zeci de credincioși.

Micuța biserică de lângă hotelul Marriott, lipită de șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, a adunat zeci de credincioși veniți să asculte Sfânta Liturghie din prima zi a Învierii Domnului.

Slujba este ținută de părintele Ciprian Grădinaru, de la Mănăstirea Sihăstria. Arhimandritul Ciprian Grădinaru, eclesiarh al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, este considerat de credincioși drept „părintele speranței și al faptelor bune, chirurgul de suflete”, fiind cunoscut ca urmașul și ucenicul părintelui arhimandrit Cleopa Ilie de la Mănăstirea Sihăstria, județul Neamț.

Soborul de preoți care ține Sfânta Liturghie este format din unsprezece preoți, printre care și Preasfințitul Erunim, episcop.

Slujba religioasă se nimerește într-o zi foarte frumoasă de mai, bucurând credincioșii care sărbătoresc astfel Învierea lui Isus și își liniștesc sufletele în această perioadă de grea încercare din cauza pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...