ParkLake Shopping Center deschide un centru de vaccinare împotriva Covid-19

Începând de ieri, în incinta centrului comercial ParkLake, deținut de Sonae Sierra, s-a deschis un centru de vaccinare împotriva Covid-19, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 București. Centrul este situat la primul etaj al mall-ului.

Unitatea de vaccinare va avea două fluxuri de intrare / ieșire, precum și o ieșire separată pentru eliminarea deșeurilor medicale. De asemenea, unitatea va fi dotată cu toate echipamentele necesare, în vederea respectării normelor de sănătate și siguranță, conform verificărilor efectuate de Direcția de Sănătate Publică și de Primărie. Centrul de vaccinare va fi deschis cel puțin până pe 31 decembrie, în funcție de evoluția contextului epidemiologic și de nevoile comunității locale.

Acesta va funcționa între orele 08:00 – 20:00, de luni până vineri, respectiv între 10:00 și 18:00, sâmbăta și duminica. Vizitatorii centrului comercial ParkLake care doresc să se vaccineze nu trebuie să se programeze în prealabil. Pe parcursul întregului proces de vaccinare, aceștia vor fi ghidați de personal medical specializat.

„Încă de la începutul pandemiei, am oferit un mediu sigur vizitatorilor, chiriașilor, furnizorilor și angajaților ParkLake. Odată cu deschiderea acestui centru de vaccinare ducem acest angajament cu un pas mai departe și îi susținem pe toți cei care doresc să se vaccineze în siguranță. Suntem mândri să ne oferim sprijinul și să punem la dispoziție spațiul necesar pentru această inițiativă. Acest lucru a fost posibil datorită implicării Primăriei Sectorului 3 care gestionează spațiul respectiv, centrul fiind autorizat de toate autoritățile competente”, a menționat Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Center Manager.

Unitatea de vaccinare va fi dotată cu toată infrastructura necesară, conform normelor de sănătate și siguranță (HVAC, instalații electrice, sanitare, sistem de detectare a incendiilor, evacuare separată a deșeurilor sanitare), respectând cele mai înalte standarde de igienă și protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...