Parlamentar britanic, arestat sub acuzația de viol

Un parlamentar britanic din Partidul Conservator a fost arestat pentru suspiciuni de viol și agresiune sexuală, relatează BBC. Numele parlamentarului în cauză nu a fost făcut public de autorități.

Poliția Metropolitană londoneză a confirmat că are în custodie un bărbat acuzat de viol și agresiune sexuală, fapte care ar fi fost comsie în 2002 și 2009.

Partidul Conservator a anunțat că bărbatului în cauză i s-a cerut să nu mai participe la lucrările Parlamentului cât timp se desfășoară această investigație.

„Oficialul parlamentar care se ocupă de disciplină în Partidul Conservatori a cerut parlamentarului în cauză să nu participe la lucrările legislativului în timp ce investigația este în desfășurare. Până la finalizarea acesteia, nu vom mai oferi alte comentarii”, a transmis Partidul Conservator al premierului Boris Johnson.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane nu a vrut  să confirme identitatea bărbatului, însă a publicat un comunicat în care precizează acuzațiile și datele la care ar fi fost comise faptele. Acestea ar fi fost comise la Londra.

„Un bărbat a fost arestat pentru suspiciuni de agresiune indecentă, agresiune sexuală, viol și abuz de funcție și putere și abateri de comportament într-o funcție publică”, transmite Poliția Metropolitană.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...