Parlamentari AUR și USR-PLUS, contactați de PNL te tema moțiunii de cenzură. „Nu suntem de vânzare!”

Parlamentari AUR au fost sunați de Florin Roman și Bogdan Gheorghiu, spune liderul AUR, George Simion: „Au răspândit zvonul că s-ar fi ajuns la o înțelegere cu șapte intre parlamentarii AUR. Noi nu suntem de vânzare”.

Florin Roman l-a sunat pe sunat pe colegul meu Gheorghe Daniel Rusu. Bogdan Gheorghiu l-a suat pe colegul meu Florin Pușcașu. Au răspândit zvonul că s-ar fi ajuns la o înțelegere cu șapte intre parlamentarii AUR. Aici sunt toți parlamentarii AUR. Noi nu suntem de vânzare, nu ne vindem și când pornim ceva mergem până la capăt”, spune copreședintele AUR, deputatul George Simion.

Parlamentarii sunt sunați de membri ai echipei lui Florin Cîțu și le promit lucruri”, declară și liderul deputaților USR PUS, Ionuț Moșteanu: „Este inadmisibil, din punctul meu de vedere, să faci astfel de lucruri”.

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, cere Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului acordarea unui termen de două săptămâni pentru verificarea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură depusă de senatori și deputati USR si AUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...