Parlamentul Australiei acuză Facebook de asalt asupra suveranităţii naţiunii

Facebook afirmă că guvernul australian nu a oferit o definiţie clară a „conţinutului media” în noua lege care ar putea obliga companiile să plătească pentru a difuza ştiri.

Compania Facebook a anunţat că restaurează paginile serviciilor de urgenţă din Australia, după ce o sistare a fluxurilor de ştiri a afectat şi alt conţinut, provocând critici.

Paginile de sănătate, vreme şi servicii de urgenţă au fost printre cele inaccesibile. În Parlament, ministrul sănătăţii şi-a exprimat revolta faţă de atitudinea Facebook.

Este strigător la cer şi inacceptabil. Aşteptăm ca Facebook să îşi repare acţiunile imediat şi să nu le mai repete. Este un asalt asupra suveranităţii naţiunii. Este un asalt asupra libertăţii oamenilor şi în particular un abuz al companiilor de tehnologie. Va face înconjurul lumii şi trebuie să înceteze”, a spus Greg Hunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...