Parlamentul Australiei acuză Facebook de asalt asupra suveranităţii naţiunii

Facebook afirmă că guvernul australian nu a oferit o definiţie clară a „conţinutului media” în noua lege care ar putea obliga companiile să plătească pentru a difuza ştiri.

Compania Facebook a anunţat că restaurează paginile serviciilor de urgenţă din Australia, după ce o sistare a fluxurilor de ştiri a afectat şi alt conţinut, provocând critici.

Paginile de sănătate, vreme şi servicii de urgenţă au fost printre cele inaccesibile. În Parlament, ministrul sănătăţii şi-a exprimat revolta faţă de atitudinea Facebook.

Este strigător la cer şi inacceptabil. Aşteptăm ca Facebook să îşi repare acţiunile imediat şi să nu le mai repete. Este un asalt asupra suveranităţii naţiunii. Este un asalt asupra libertăţii oamenilor şi în particular un abuz al companiilor de tehnologie. Va face înconjurul lumii şi trebuie să înceteze”, a spus Greg Hunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...