Participanţii la UEFA 2020 vor avea gratuitate pe mijloacele de transport în comun

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat miercuri un proiect de hotărâre prin care vor fi acordate facilităţi la transportul în comun STB pentru participanţii la Campionatul European de fotbal – UEFA 2020.

Atât personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) cât şi deţinătorii de bilete la meciuri vor beneficia de transport public gratuit „pentru a acorda un suport tehnic real în organizarea şi desfăşurarea celor 4 meciuri programate pe stadionul Arena Natională”, transmite Primăria Capitalei.

Astfel, toti suporterii care dețin bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 vor putea folosi transportul public local de călători în mod gratuit, „în baza unui card de transport digital, disponibil în aplicaţia UEFA EURO 2020, conectat la datele privind biletele de meci, sau în baza biletului de meci, în ziua meciului, până la ora 23:59 şi ziua următoare”, mai prevede Primăria Municipiului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...
Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...