Partidul lui Vladimir Putin a câștigat alegerile parlamentare din Rusia

În Rusia, victorie pentru partidul președintelui Vladimir Putin, în alegerile parlamentare. Rezultatele parțiale arată că formațiunea sa politică, Rusia Unită, a câștigat 45 % din sufragii, potrivit BBC.

Un membru al partidului Rusia Unită a spus în piața din Moscova, în fața mulțimii adunate, că alegerile au fost câștigate onest. Aceasta în contextul faptului că numeroase voci contestă desfășurarea scurtinului, acuzând fraude majore.

De altfel, partidul lui Putin și-a revendicat victoria după doar câteva ore de la închiderea urnelor.

Deși potrivit rezultatelor pațiale se află pe primul loc în alegerile parlamentare, formațiunea politică a pierdut 9 procente față de alegerile din 2016. Un posibil motiv pentru scăderea încrederii ar putea fi acuzațiile de corupție și încarcerarea lui Alexei Navalny, critic al Kremlinului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...