Partidul lui Voiculescu, la vânătoare de parlamentari PNL și PSD

Pierderea alegerilor pentru șefia PNL de către Ludovic Orban a generat o tensiune fără precedent în rândul parlamentarilor care l-au susținut pe acesta, parlamentari de care ar urma să beneficieze partidul unui mogul media.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberale) PPU-SL controlat și fondat de Dan „Felix” Voiculescu pregătește o lovitură de proporții pe scena politică românească.

La ora actuală, partidul lui Voiculescu  controlează doar cinci parlamentari intrați în Parlament pe listele PSD: Grațiela Gavrilescu, Steluța Cătăniciu, Alfred Laurențiu Mihai, Vlad Popescu (băiatul lui Piedone) și Ana Loredana Predescu.

Dar, pentru a-și forma propriul grup parlamentar, PPU-SL are  nevoie de 17 parlamentari-7 senatori și 10 deputați. Ca atare, partidul lui Voiculescu o să se „umfle” foarte mult în perioada următoare cu mulți parlamentari de la PNL din tabăra Orban, dar și din PSD.

Potrivit informațiilor noastre, vor trece la PPU-SL atâți parlamentari de cât este nevoie ca moțiunea de cenzură să nu treacă și Florin Cîțu să rămână premier.

De această operațiune de racolare de parlamentari se ocupă un fost șef de serviciu secret și deja premierul Florin Cîțu a făcut a făcut o mutare ca indică apropierea de partidul lui Dan Voiculescu.

În această săptămână, un apropiat al lui Felix Voiculescu, fostul deputat Damian Florea, a fost numit secretar general adjunct la Ministerul Culturii. În prezent, președinte executive al PPU-SL este avocatul Daniel Ionașcu, iar președinte al Biroului Executiv este Grațiela Gavrilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...