Patriarhia Română face angajări! Care sunt salariile și joburile

Patriarhia Română face angajări! Ofertele de muncă ale Patriarhiei cuprind posturi de la  director economic și până la croitor și tâmplar. Care sunt salariile și joburile. 

Să începem cu jobul „cel mai de interes” și anume cel de director economic. Se cer studii în domeniu, experiență minimum cinci ani, iar salariul net propus este, țineți-vă bine, de 5.500 lei! Pentru informații și programări care vizează acest post este oferit numărul de telefon 0732 082 487. Adresa de mail la care se pot depune CV-urile este economic@colportaj.ro

Patriarhia Română face angajări: care e salariul pentru un contabil

Un alt job oferit de Patriarhia Română este cel de contabil.

Jobul de contabil presupune tot studii în domeniu, vechime tot minimum 5 an și este oferit un salariu net minim de 3.500 lei (cu sporuri) – este specificat de către Patriarhia Română. Pentru informații și programări cu privire la acest post numărul de telefon este 0720 003 366, iar adresa de mail pentru depunerea CV-urilor este resurseumane@colportaj.ro.

De asemenea se mai angajează un broder (lucrător care brodează, care se ocupă cu broderia – potrivit dexonline.ro). Și aici se specifică faptul că vechimea în muncă constituie un avantaj ( nu se specifică vreun număr de ani la vechime). Salariul net minim oferit este de 2.550 lei (cu sporuri).

Cât câștigă un casier sau un croitor – alte oferte de joburi ale Patriarhiei Române

Nu în ultimul rând, o altă ofertă de job a Patriarhiei Române este cea de casier (referent gestionar). La fel, vechimea în muncă constituie un avantaj. Salariu net minim: 2.550 lei (cu sporuri). Urmează o altă ofertă de muncă a Patriarhiei: croitor!

Pentru croitor la fel vechimea în muncă constituie un avantaj, iar salariul oferit este de 2.550 lei (cu sporuri).

Alt job: tâmplar. Ca să fii tâmplar la Patriarhie tot așa vechimea în muncă constituie un avantaj, iar salariul oferit este de 2.550 lei (cu sporuri.

Pentru informații și programări cu privire la posturile de broder, casier, croitor și tâmplar, numărul de telefon este 0720 003 366, iar adresa de mail pentru depunerea CV-urilor este resurseumane@colportaj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...