Patronul unei firme de pază, ucis la o petrecere cu vedete de oamenii clanului Fabian. Vrăjitoarea Sidonia, reținută

Publicat: 11 feb. 2024, 11:30, de Ovidiu Zară, în Dezvăluiri , ? cititori
Patronul unei firme de pază, ucis la o petrecere cu vedete de oamenii clanului Fabian. Vrăjitoarea Sidonia, reținută

Patronul unei firme de pază din Târgovişte, Sorin Anghel, în vârstă de 41 ani a fost omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina (județul Dâmbovița) unde se derula o petrecere participau și mai mulți artiști, precum Alex Velea, Alina Eremia și Antonia. Crima ar fi avut loc după un conflict spontan iscat între victimă şi trei frați care ar face parte din temuta grupare interlopă Fabian din București.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița susţin că cei trei agresori, care au vârste cuprinse între 19 și 32 ani, l-au omorât pe patronul firmei de pază cu 20 lovituri aplicate cu o macetă. Ulterior crimei, cei trei interlopi ar fi fugit din hotel cu o mașină, dar au fost blocati de polițiști in apropierea hotelului de lux unde s-a petrecut asasinatul.

Surse judiciare spun că asasinul ar fi Marin Laurențiu (31 ani), unul dintre membrii clanului Fabian, una dintre cele mai temute grupări interlope din București, (n.r. – acuzată, de-a lungul timpului, de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune), condusă de soțul cunoscutei vrăjitoare Sidonia (FOTO), Marin Fabian.

Vrăjitoarea Sidonia a fost, la rândul său, reținută de polițiști, deoarece fugise în mașină alături de ceilalţi trei bărbaţi  George-Armando Marin, Laurențiu Marin (cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe patronul firmei de pază, Sorin Anghel) și Louis Justin Marin.

Cadavrul persoanei decedate a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița.