Patru moduri cum să ne accesorizăm părul de Crăciun

Publicat: 25 dec. 2021, 18:30, de Otilia Caloian, în LIFESTYLE , ? cititori
Patru moduri cum să ne accesorizăm părul de Crăciun

A venit Crăciunul. Ne-am accesorizat casa, bradul, masa, acum rămâne să ne facem frumoase și să învățăm cum să ne accesorizăm și părul.

Accesoriile de păr sunt metodele cele mai simple de a crea un look minunat și care pot aduce un iz de sărbătoare oricărei coafuri. Clipsurile prețioase, bogat decorate, clamele glamuroase, coronițele cu pietre încrustate și fundițele sunt o modalitate spectaculoasă prin care putem să ne scoatem în evidență coafurile. Stiliștii experți de la Wella Profesional ne învață trei moduri simple de ane aranja părul cu ajutorul accesoriilor pentru seara de Crăciun.

Bentițe

Cu ajutorul bentițelor, putem obține un look “boho” de Crăciun. Ideale pentru o apariție de excepție sunt buclele care vor crea un duo de excepție. Nu uita! La final, piaptănă buclele pentru un aspect mai relaxant.

Coronițe

Inspirația vine de pe marile podiumuri de modă care au mizat pe coronițe atât pentru sezonul de primăvară-vară, cât și pentru cel de toamnă-iarnă. Și iată cum accesoriile de păr sunt din nou în trend și aduc acea notă de ”nu știu ce” care dăruiesc și mai multă feminitate și eleganță. Iar acum sezonul sărbătorilor este momentul perfect pentru a le folosi și a ne mândri cu ele.

Fii generoasă! Alege coronițe de catifea sau coronițe de metal cu pietre încrustate, care te vor face cu siguranță o apariție!

Clame glamour

Accesorizarea este cea mai simplă modalitate de a atrage toate privirile.  După ce ți-ai prins părul, completează look-ul cu ajutorul unei clame pentru a obține un look festiv fără efort. Nu uita să aplici un spray pentru un plus de strălucire.

Fundițe

Cozile și împletiturile pot fi și ele accesorizate cu ajutorul fundelor, iar asta o putem vedea încă din prezentările de modă din 2018. Să mai spunem că au făcut furori ani la rând?

Otilia Caloian și-a început cariera jurnalistică la începutul anilor 2.000. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Finanțe-Bănci. Este specializată în jurnalismul economic și de ... vezi toate articolele