Patru trenuri care circulau pe relaţia Bucureşti – Mogoşoaia au avut întârzieri, după o defecţiune la sistemul de dirijare

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară, între staţiile Pajura – Mogoşoaia s-a desfăşurat, în intervalul orar 08:30 – 09:45, în condiţii speciale, la cale liberă, din cauza unui deranjament la vechea instalaţie de dirijare a circulaţiei.

Trenurile de călători care au plecat din Gara de Nord Bucureşti începând cu ora 08:30, în direcţia Urziceni (Magistrala 700), au circulat în sistem de cale liberă, până la ora 09:45, adică au fost dirijate manual, între staţiile Pajura şi Mogoşoaia.

Aceasta din cauza unui deranjament tehnic la instalaţia de dirijare a circulaţiei feroviare. Personalul feroviar de specialitate a verificat şi identificat cauza acestui deranjament, fiind necesară înlocuirea unui redresor.

„Menţionăm faptul că în intervalul orar 08:30 – 09:45, patru trenuri de călători au circulat în sistem de cale liberă şi au înregistrat întârzieri, pe zona respectivă, cuprinse între 16 minute şi 36 de minute”, se mai arată în comunicat.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere, asigurându-i totodată că personalul de specialitate s-a deplasat pe teren pentru verificări, imediat ce a fost semnalat deranjamentul, şi au intervenit pentru remedierea defecţiunii, astfel încât traficul feroviar să revină, în cel mai scurt timp, la condiţiile normale de trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...