Paul McCartney: „Am fost norocos să-l cunosc pe băiatul ciudat care a coborât din autobuz”

Sean Ono Lennon, fiul liderului trupei Beatles, i-a luat un interviu lui Paul McCartney, pentru un program special de radio.

„Privesc acum în urmă ca şi cum aş fi un fan”, a spus McCartney – fondator al trupei alături de Lennon – amintindu-şi de prima întâlnire cu John în Liverpool, potrivit postului Radio 2 al BBC. „Ce norocos am fost să-l cunosc pe băiatul acela ciudat care s-a dat jos din autobuz, care făcea muzică la fel ca mine şi cu care mă completam”, a spus legendarul muzician, rememorând prima lor întâlnire.

S-au bucurat de acest proces de învăţare reciprocă

 McCartney a recunoscut că primele încercări de a crea muzică cu Lennon nu au fost prea bune, dar cu timpul au compus cântece ceva mai bune, iar apoi s-au bucurat de acest proces de învăţare reciprocă.

Această conversaţie între McCartney şi Sean Lennon face parte dintr-un program special în două părţi care va fi difuzat de Radio 2 al BBC în avanpremiera zilei de  9 octombrie – ziua în care John Lennon ar fi împlinit 80 de ani. În cadrul programului vor fi difuzate și interviuri cu Julian Lennon, fratele vitreg al lui Sean Lennon, şi cu cântăreţul Elton John.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...