Paula Seling rupe tăcerea (VIDEO)

Paula Seling rupe tăcerea: cântăreața a vorbit deschis, în cadrul unui podcast de pe YouTube, despre ce se întâmplă în viața ei. Vedeta ar fi divorțat de Radu Bucura, alături de care a trăit 17 ani.

Bucura i-a fost manager o lungă perioadă de timp și s-a ocupat de activitatea artistică.

Am lucrat foarte multe lucruri frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010. El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat booking-ul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a afirmat Paula Seling, în cadrul podcast-ului postat de Horia Brenciu, pe YouTube.

Paula Seling rupe tăcerea

Momentan, nici Paula Seling și nici Radu Bucura nu au confirmat oficial faptul că s-au despărțit, totul pornind de la un interviu recent în care cântăreața a dezvăluit că acum nu mai colaborează pe plan profesional cu Bucura și are un alt manager.

Într-un interviu acordat recent presei, noul responsabil cu activitatea pe care o are Paula Seling, ar fi confirmat și faptul că aceasta a divorțat de Radu Bucura.

Ce se întâmplă între Paula Seling și soț

Radu Bucura a confirmat faptul că nu mai colaborează cu Paula Seling, dar nu a dorit să facă niciun fel de comentariu cu privire la relația personală pe care o are în acest moment cu artista.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a mărturisit Radu Bucura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...