Pe ce canale vei revedea „Dallas” sau „Sclava Isaura”? Trebuie doar să ajustezi telecomanda!

Publicat: 09 mart. 2024, 13:18, de Radu Caranfil, în ACTUALITATE , ? cititori
Pe ce canale vei revedea

Televiziunile se pregătesc să ne aducă o doză serioasă de nostalgie și divertisment în luna martie, cu lansarea a trei noi posturi TV. Cu aprobarea recentă de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), TVR Sport, Nostalgia TV și Prima Food & Travel sunt pe cale să își facă apariția în casele noastre, cu programe variate și captivante. Dragi telespectatori, pregătiți-vă! Vom revedea „Dallas” și „Sclava Isaura” curând!

Printre acestea, TVR Sport vine cu promisiunea de a acoperi o gamă largă de sporturi, în special într-un an plin de evenimente majore, cum ar fi Jocurile Olimpice. De la știri sportive la programe exclusive din arhiva TVR, televiziunea publică se angajează să ofere o experiență memorabilă pentru toți pasionații de sport.

În același timp, Grupul Clever extinde universul televiziunilor sale cu două noi posturi: Prima Food & Travel și Nostalgia TV. Cu Prima Food & Travel, iubitorii de gastronomie și călătorii vor avea parte de o experiență captivantă, plină de rețete delicioase și destinații exotice.

Pe ce canal vom revedea „Sclava Isaura” și „Dallas”?

Pe de altă parte, Nostalgia TV ne va purta înapoi în timp, oferindu-ne o selecție de producții clasice din anii ’50 până în ’90, inclusiv seriale îndrăgite precum „Dallas” și „Sclava Isaura„. Cu aceste două posturi, Grupul Clever continuă să aducă diversitate și divertisment în casele noastre.

Cu toate aceste noutăți pregătite pentru luna martie, pare că avem parte de o primăvară plină de opțiuni de divertisment. Așadar, asigură-te că ai pregătit punga XXXL de popcorn și să fii gata să te bucuri de aventura TV din confortul propriului cămin!