Pe cine nu a invitat Klaus Iohannis la ceremonia de 1 Decembrie de la Cotroceni

Președintele României, Klaus Iohannis, organizează în fiecare an o ceremonie de celebrare a Zilei Naționale la Palatul Cotroceni. Dar nu toți politicienii de vârf sunt invitați, ci doar cei pe care îi dorește președintele.

La ceremonia care va începe astăzi la ora 17.00 vor fi prezenți liderii coaliției de guvernare, respectiv premierul Nicolae Ciucă, președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu și președintele Senatului Alina Gorghiu.

Dar nu a fost invitat niciun lider al opoziției. Adică nu vor participa nici Cătălin Drulă, președintele USR, și nici George Simion, președintele AUR. Și nici Ludovic Orban, liderul Forța Dreptei.

De asemenea, nici fostul președinte al țării Traian Băsescu nu a fost invitat la Cotroceni.

La recepția ce va fi organizată în sala Unirii și va avea aproximativ 200 de invitați, mai mult cu 50 față de anul trecut, vor participa și miniștrii Guvernului Ciucă, dar, conform informațiilor Antena 3, nu vor fi și miniștrii din partea UDMR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...