Pe cine vrea Iohannis la șefia Ministerului de Externe

Unul dintre ministerele care își va schimba ministrul la rotativă, chiar dacă nu este inclus în protocolul de guvernare, este cel al Afacerilor Externe și deja președintele Klaus Iohannis a decis cine va fi noul ministru.

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, are zile numărate la șefia acestui minister și deja președintele Klaus Iohannis a găsit înlocuitorul acestuia. Este vorba despre actualul ambasador al României în SUA, Andrei Muraru. Astfel, la rotativa din mai 2023, Bogdan Aurescu va preda șefia Ministerului Afacerilor Externe lui Andrei Muraru.

Trebuie precizat că la scurt timp după ce a ajuns ambasador al României în SUA, Andrei Muraru și-a mutat locuința de serviciu într-o clădire de lux din Washington care a aparținut diplomației iraniene. Clădirea are 46 de camere, 8 dormitoare, 8 băi și piscină și este amplasată pe o proprietate de peste 2.000 de metri pătrați, iar pentru această reședință, statul român plătește lunară 21.000 de dolari.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...