Pe cine vrea Roberta Anastase să impună prefect la Prahova

Fosta șefă a Camerei Deputaților, Roberta Anastase, mai vrea încă un mandat de deputat PNL de Prahova, dar, în același timp, a început din nou o serie de aranjamente la nivel local.

După modelul Iohannis, adică „guvernul meu”, Roberta Anastase vrea și ea prefectul ei la Prahova. Alesul acesteia pentru funcția de prefect al județului Prahova este actualul director general adjunct de la CONPET, Gheorghe Tudora, cel care pe vremea guvernării Boc era director general.

De fapt, Gheorghe Tudora este un apropiat al familiei Anastase, fiind cel care în iunie 2012 a refuzat să-l demită pe tatăl Robertei, Corneliu Anastase, din funcția de consilier la CONPET, la propunerea ministrului Economiei de la accea vreme, Daniel Chițoiu și a fostului premier Victor Ponta.

Potrivit informațiilor noastre, Roberta Anastase a dorit să-l impună de curând, din nou, pe Gheorghe Tudora pe funcția de director general al CONPET, dar fără succes. Ca atare, fosta șefă a Camerei Deputaților s-a reorientat rapid și l-a trimis pe Tudora la cursuri de înalți funcționari publici, urmând ca după alegerile parlamentare din decembrie să fie instalat prefect de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...