Pele, din nou internat

Marele fotbalist Pele s-a întors luni la spital. Brazilianul continuă să primească tratament pentru cancer, a anunţat spitalul Albert Einstein din Sao Paulo.

Starea clinică a lui Edson Arantes do Nascimento este bună şi stabilă şi este posibil să fie externat în următoarele zile, au precizat medicii, folosind numele complet al lui Pele.

În vârstă de 81 de ani i-a fost extirpată o tumoare din colon în septembrie 2021 şi de atunci a intrat şi ieşit din spital pentru tratament în mod regulat, scrie Reuters.

Considerat dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile, fostul jucător de la Santos, New York Cosmos şi naţionala Braziliei a suferit o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv o intervenţie chirurgicală la şold care l-a lăsat cu dureri recurente şi probleme de mers.

În februarie, Pele a fost internat în spital pentru o rundă de chimioterapie, când a fost identificată o infecţie urinară, ceea ce l-a ţinut internat mai mult timp decât era prevăzut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...