Pentru a semăna cu Kim Kardashian a făcut 15 operații și a cheltuit o avere

O sud-coreeană a cheltuit peste 60.000 de euro pentru operații de chirurgie estetică pentru a arăta ca idolul ei, Kim Kardashian, transmite Closer.

Cherri Lee, o tânără sud-coreeană, a crescut admirând-o pe Kim Kardashian cu care și-a dorit să semene. ”Kim a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru mine și este cea mai frumoasă femeie din lume după părerea mea, a declarat recent Cherri Lee agenției de presă South West News Service.

La vârsta de 20 de ani și-a ridicat pleoapele (blefaroplastie). Azi, când are 28 de ani, ea trecut prin mai multe intervenții chirurgicale estetice: trei lifting-uri braziliene ale feselor, două măriri ale sânilor și mai multe reconstrucții la nivelul feței. Acum, tânara este de nerecunoscut, astfel încât cei din jur nu-și mai dau seama dacă este asiatică. De fapt, am aerul unei persoane complet diferite, spune chiar Cherri Lee. ”Acum sunt ca o occidentală. Unii membri ai familiei coreene nu mă mai recunosc”.

Frumoasa brunetă precizează că a fost ajutată financiar de părinți pentru a achita costul acestor operații. Cherri Lee spune că deocamdată a terminat cu intervențiile chirurgicale și că  nu regretă niciuna dintre aceastea.

Depedența ei de operațiile chirurgicale a apărut după ruptura unei relații. Dar, după șirul de modificări estetice, ”fostul” ar fi vrut să relanseze relația, dar Cherri spune că acum arată mult mai bine, dovadă numărul mare al bărbaților care o abordează. Celor care o critică pentru strategia ei, Cherri le transmite că oricine ar trebui să aibă dreptul să-și modifice corpul, atât timp cât nu face rău nimănui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...