Pentru fani: Totul despre o nouă saga fantasy

HBO a început faza de producţie la „House of the Dragon”. Acesta este un prequel al serialului „Game of Thrones” (Urzeala Tronurilor) a cărui lansare este prevăzută pentru 2022.

Acesta va fi începutul unei noi saga fantasy, relatează EFE. DEja s-a postat pe contul de Twitter o imagine de la citirea scenariului în care apar şi viitorii protagonişti Paddy Considine, Olicia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith şi alții. „House of the Dragon” este inspirat din cartea „Fire & Blood” (2018), a cărei acţiune se petrece cu 300 de ani înainte de povestea din „Game of Thrones” şi prezintă aventurile familiei Targaryen, una dintre cele mai importante case ale acestui univers de fantezie epică.

În octombrie 2019 s-a aflat că acesta va fi primul serial derivat din fenomenul „Game of Thrones” (2011-2019), care a stârnit senzaţie în întreaga lume, având un record de audienţă şi de premii Emmy (59 în total).

Ce altceva se mai întâmplă pe HBO

În acelaşi timp în care se dădea undă verde pentru „House of the Dragon” era întreruptă producţia unui alt serial derivat din „Game of Thrones”, în care urma să joace Naomi Watts, care însă nu i-a convins pe responsabilii canalului după vizionarea episodului pilot.

Pe de altă parte, în ianuarie s-a aflat că HBO începe să dea formă unui nou prequel care se va axa asupra povestirilor „Tales of Dunk and Egg” („Cavalerul celor şapte regate”) de George R.R. Martin, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...