Pentru iubitorii de fashion si nu numai: S-a ivit un nou magazin „de firmă” în București

S-ar fi zis că moda a intrat în slow motion de când cu pandemia și războiul. Ei bine, nu! La nivel mondial s-a înregistrat o creștere destul de rapidă a segmentului haine elegante, ori haine urbane destul de elegante. De înțeles după ce lumea s-a săturat de pijamalele și treningurile „de lockdown”.

Iată că și România este departe de a da înapoi la capitolul modă. Spre exemplu, Calvin Klein, Inc. anunță deschiderea unui nou magazin în Băneasa Shopping City. Magazinul este cel de-al 8-lea magazin al brand-ului din țară.

Astfel, Calvin Klein Underwear devine cea mai nouă destinație shopping de design underwear din București. Această linie a brandului este cunoscută la nivel mondial printr-o estetică minimalistă și provocatoare și mereu oferă consumatorilor modele inovatoare.

Fără anonimitate stilistică

Cel de-al 8-lea magazin de la noi al brand-ului prezintă publicului o estetică modernă și sofisticată, ce comunică AND-ul contemporan și minimalist. Nu în ultimul rând, este dedicat persoanelor care îndrăznesc să-și exploreze creativitatea și care își doresc în garderobă item-uri statement, abandonând anonimitatea stilistică.

La modul general, dacă nu știați, faimoasa companie dedicate modei a fost fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. Compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...