Pentru mine, 8 Martie înseamnă Ziua Mamei, nu petreceri erotice

E ziua ta mămico, în dar ți-am adus inima…Și crede-mă, mămico, un dar mai frumos nu se putea. Eu așa am crescut! Așa am fost învățată. Mergeam cu tata și îi cumpăram mamei flori și îi confecționam cele mai frumoase felicitări. Au trecut anii și am devenit și eu mamă. Primesc, la rândul meu, felicitări și inimioare, an de an. De 8 Martie mi-am scos copiii la o prăjitură, nu m-am dus să mă pipăie vreun mascul colorat și bine dotat, în vreun club pe prin Nordul Bucureștiului.

Lumea a luat-o razna! Vă spun din start! Nu mai există respect, bun simț… rar mai vezi oameni cu principii. Nici acum nu-mi ies din cap acele femei îmbrăcate elegant, la costum deux-piece, pe scenă cu bărbații ăia cu mătărângile până la genunchi. Doamne și cât de încântate și de entuziasmate erau când masculii le umileau, la propriu, în văzul tuturor. Nu le interesau că sunt filmate, că nu e decent ceea ce fac și că încalcă orice urmă a bunelor moravuri….

Ce se dorește cu națiunea asta? Cu specia umană? Văd din ce în ce mai mulți bărbați efeminați și din ce în ce mai multe femei cu sânge în instalații, mai ceva ca taurii. Unde a rămas și ultima fărâmă de moralitate?

Cum să te duci într-un club unde știi din start că va avea loc o petrecere erotică, alături de fiica ta liceană? Spun asta pentru că la petrecerea porno cu pricina, pe care v-am prezentat-o ieri, au participat și mame cu fetele lor și bunici și femei din politică, din business și din lumea bună sau mai puțin bună.

Mi-a spus o prietenă: „Și tații fac la fel cu băieții! Ei îi inițiază primii și îi duc la bordel”.

Oameni buni, ce se întâmplă? Unde ne sunt tradițiile? Rădăcinile? Noi suntem un popor greu încercat, cu rădăcinile adânc înfipte în puritatea oamenilor de la țară. Noi avem amintirea mâinilor bătătorite de muncă și arse de soare ale bunicilor. Noi am mers la biserică de Paște și de Crăciun, noi am oferit mamelor noastre felicitări de 8 Martie. De ce nu păstrăm tradiția?

8 Martie nu e despre sex. Nu e despre striperi bine dotați. Nu e despre droguri! Nu e despre alcool! Nu e despre femei care ies în haită și nu mai știu de ele!

8 Martie e despre femeie, în adevăratul sens al cuvântului. E despre mame și bunici. E despre doamna învățătoare. E despre fetițele noastre, care vor ajunge și ele mame, la rândul lor, în viitor….

V-a scris aceste rânduri o femeie matură, care nu a trăit la mănăstire și care s-a distrat la viața ei cât alții în zece vieți. Dar toate la timpul lor. Acum las loc și studenților să se remarce în Regie!

Tatăl meu avea o vorbă: “Distrează-te până la cap, dar cu cap!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...