În București există 454 de sirene pentru avertizarea populației în cazul unor atacuri aeriene sau dezastre naturale. Însă, doar 330 dintre aceste sirene mai sunt funcționale. În plus, mai puțin de jumătate dintre sirenele funcționale pot fi acționate electronic, de la distanță, iar restul pot fi acționate doar din locul unde sunt montate.
Dintre cele 454 numărate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, Primăria Capitalei administrează mai bine de jumătate, mai exact 278 de sirene, însă, doar 155 sunt funcționale. Potrivit hotnews.ro, alte 97 de sirene au defecte minore, iar 26 au fost desființate.
Potrivit ISUBIF, ultima verificare a tuturor sirenelor s-a făcut înainte de începutul pandemiei Covid-19. Acestea erau pornite în fiecare miercuri a lunii în curs. Sirenele sunt folosite pentru: informarea populației cu privire la un atac aerian sau pentru informarea populației privind dezastre naturale sau tehnologice.
Reamintim încă odată, deoarece s-a mai transmis în ultima perioadă acest lucru, ce înseamnă fiecare semnal transmis de sirene:
- PREALARMA AERIANĂ: transmiterea mesajelor/semnalelor de avertizare către autorități despre probabilitatea producerii unor dezastre sau a unui atac aerian. Sunetul se compune din 3 impulsuri a 32 secunde fiecare cu pauză de 12 secunde între ele.
- ALARMA AERIANĂ: prevenirea populației despre apariția pericolului imediat de lovire a localității respective. Sunetul se compune din 15 impulsuri a 4 secunde fiecare cu pauză de 4 secunde între ele.
- ALARMA LA DEZASTRE: prevenirea populației asupra pericolului produs de dezastre naturale. Sunetul se compune din 5 impulsuri a 16 secunde fiecare cu pauză de 10 secunde între ele.
- ÎNCETAREA ALARMEI: înștiințarea populației că pericolul a trecut. Sunetul se compune dintr-un semnal continuu, de aceeași intensitate cu durata de 2 minute.
Cum va fi posibil să reeducați rușii fără înfrângere totală și umilire într-un război total și fără ocupație și demilitarizare?
România este o ţară ciudată cu acei conducători copy paste. România are un lanț muntos în mijloc. Te-ai aștepta să fie mai multe țări, una concentrată pe bulgaria, una pe Ucraina și una pe europa centrală. Din punct de vedere istoric, până când s-au unit.
De ce este atât de greu de învins Rusia într-un război?
Trebuie remarcat faptul că acest lucru este incorect. Opusul este adevărat. Rusia mult mai ușor de cucerit decât ți-ai putea imagina. Moscova a fost luată de cinci ori, iar Hitler aproape că a făcut-o a șasea oară. Mongalii au luat Rusia în timpul iernii.
Motivele cheie pentru a înțelege țin de geopolitica unei țări.
Rusia este o țară foarte plată. Acest lucru este bun pentru economie și creșterea populației. Beneficiile vin prin complexul industrial militar, deoarece o economie puternică poate crea o armată de calitate și o sursă mare de putere umană pentru armată.
Costul este că, cu cât ești mai bogat, cu atât mai mult va dori să te jefuiască, iar terenurile plate sunt ușor de invadat. Multe țări încearcă să atingă barierele naturale în scopuri defensive și se descurcă mai bine odată ce le ating.
Anglia este un mare exemplu. Este înconjurat de mare. Japonia este un alt exemplu grozav, deși cantitatea excesivă de insule este un obstacol.
România este umilită, trădată si vândută de al lor politicieni PSD-FSB aceste inițiale vă poate spune ceva… despre Moscova sau București?