VIDEO Aproape 200 000 de euro, confiscați în urma perchezițiilor de amploare din București, Ilfov și Teleorman

Polițiștii de la Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul Investigații Criminale-Sector 1 pun în aplicare la momentul transmiterii știrii 15 percheziții în București, Ilfov și Teleorman. Descinderile vizează clanuri interlope.

UPDATE. În urma activităților de astăzi polițiștii au ridicat următoarele bunuri în vederea continuării cercetărilor:
-24 arme albe ( cuțite, macete, săbii) și 10 obiecte contondente (bâte, castet, box metalic), un pistol tip airsoft precum și sumele de 152.000 de euro, 38.250 de USD și 8.020 de lire sterline.
De asemenea au fost ridicate și bijuterii din aur. În cauză au fost reținuți 7 bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Conform surselor Puterea, perchezițiile au loc la clanul Sadoveanu.

Unul dintre suspecți a încercat să fugă, iar oamenii legii au fost nevoiți să tragă foc de avertisment și a fost prins rapid. Conform informațiilor noastre, nimeni nu a fost rănit.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

În cadrul prchezițiilor au fost găsite arme, care vor fi ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

La acțiune participă polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucuresti – Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul Investigații Criminale – Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman.

1 COMENTARIU

  1. Se pare ca informațiile de buna calitate sunt tot mai puține pe zi ce trece, sunt insuficiente.
    Ne plac schimbările aduse in ziarul Puterea, cenzura este pe cale de dispariție, transformarea este benefica, imaginea și aranjamentul informaților prinde un ușor contur al civilizației europene , aspectul comercial din acest ziar sunt armonios și plăcut așezat ochilor noștri iar jurnaliști mai putin interesați, pricepuți sunt lăsați civilizat pe banca de rezerva. Dar ce nu ne place… Este aceasta rubrica a politie care ne infectează și ne poluează întreg ziar cu acele crime, violuri, amenzi, atacuri, accidente, ect. De ce nu exista un marcaj propriu , icoana, o eticheta sau o rubrica proprie aparte de celelalte informații . Accesezi căsuța POLITIE și începi sa consumi din aceasta poluare până când devii un profesionist .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...