Percheziții de amploare în București la persoane bănuite de furt din locuințe – VIDEO

Miercuri dimineață, 9 septembrie a.c., au loc mai multe percheziții în municipiul București și județul Ilfov, la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe. Conform Poliției Capitalei, prejudiciul cauzat este estimat la peste 20 000 de euro.

Update: În vederea recuperării pejudiciului Polițiștii Capitelei au indisponibilizat 2 autoturisme, au ridicat de la locațiile perchezitionate peste 14.000 de euro, 12.500 de lei, telefoane mobile precum și instrumente folosite de persoanele bănuite la săvârșirea faptelor.

Perchezițiile au loc în două cauze penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup organizat și furt calificat. În total sun 14 persoane bănuite că ar fi comis furturi din locuințe.

„La acest moment, polițiști ai Serviciilor de Investigații Criminale – din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucuresti – Polițiile Sectorului 2 și 6, pun în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județul Ilfov în două cauze penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup organizat și furt calificat. În cauză sunt vizate 14 persoane bănuite că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt din locuință. Prejudiciul cauzat este de peste 20.000 de euro. Acțiunea Poliției Capitalei beneficiază de sprijinul polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale și Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Cauzele penale se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole