Percheziții de amploare la casele care au legătură cu Dodon

Procurorii anticorupție de la Chișinău, cu sprijinul ofițerilor SIS și CNA, au efectuat în cursul zilei de azi mai multe percheziții acasă la fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. De fapt, pentru deplină corectitudine, nu doar acasă la acesta, ci și la alte adrese cu care ar putea să aibă legătură: acasă la părinți, acasă la cumnatul lui.

Perchezițiile au scos la iveală faptul că Dodon deținea aproximativ jumătate de milion de lei și zeci de mii de euro, dar și numeroase bijuterii. Acțiunile de urmărire penală împotriva fostului președinte al țării continuă.

Igor Dodon este suspectat de corupție, de trădare de țară și de îmbogățire ilicită. De asemenea, Dodon este acuzat că a acceptat ca partidul său să fie finanțat de o organizație criminală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...