Percheziții de amploare la una dintre cele mai puternice rețele de trafic de migranți

Polițiștii și procurorii fac percheziții, marți dimineață, la mai multe locații din Timișoara și Ciacova, unde au găsit ascunși migranții afgani care încercau să ajungă în Vestul Europei. Ajungeau să plătească până la 2.000 de euro fiecare membrilor unei rețele de trafic de migranți. 27 de persoane sunt vizate în anchetă.

O operațiune de proporții a DIICOT este în desfășurare, marți dimineață, pentru prinderea membrilor celei mai puternice grupări de trafic de migranți care acționa în vestul României. 27 de suspecți vor fi duși la audieri.  Este una dintre cele mai de amploare descinderi din acest an la membri ai rețelelor de trafic de migranți.

Rețeaua a fost urmărită de DIICOT, polițiști de frontieră, dar și polițiști din alte țări timp de mai multe luni, constatându-se că membrii erau români și străini.

Migranții erau aduși până la granița de vest, de unde erau preluați de membrii rețelei din România – români și afgani. Erau cazați în Timișoara și Ciacova, acolo unde au loc percheziții și unde au fost găsiți ascunși migranții.

Tot membrii rețelei erau cei care îi ajutau pe migranți să ajungă în parcări din județele Arad, Timiș și Hunedoara, unde se urcau în TIR-uri fără știrea șoferilor, cu scopul de a ajunge în țări din Vestul Europei.

Potrivit informațiilor Digi24, fiecare migrant ajungea să plătească până la 2.000 de euro pentru a ajunge în Vest.

Cercetările în acest dosar se fac pentru acuzațiile de trafic de migranți.

Suspecții vor fi duși la sediul DIICOT pentru audieri.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole