Percheziții în București, Ilfov și Prahova la apropiați ai clanului Cămătaru, într-un dosar de șantaj

Procurorii DIICOT și polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente, cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei au pus în aplicare miercuri 17 mandate de percheziție domiciliară și 16 mandate de aducere, în București și județele Ilfov și Prahova, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, șantaj și abuz în serviciu, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare ale Puterea.ro, sunt vizați apropiați ai clanului Cămătaru. Concret, printre cei vizați se află și interlopii cunoscuși drept Aticu, Box și Spac.

Conform anchetatorilor, de la finele anului 2020 și până în prezent a fost documentată activitatea unui grup infracțional organizat ai cărui membri s-ar fi specializat în săvârșirea unor infracțiuni de șantaj, constând în recuperarea unor sume de bani de la diversi agenti economici, până la valoarea de 500.000 euro, prin utilizarea de amenințări si violențe.

Persoanele au fost conduse pentru audieri la sediul DIICOT. Cercetările sunt continuate de către procurorii DIICOT și ofițerii de poliție din cadrul Poliției Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...