Percheziţii la o grupare de proxeneţi. Cum funcţiona „salonul de masaj”

Percheziţii la un salon de masaj au avut loc astăzi în Bucureşti, Giurgiu şi Ilfov, într-un dosar ce vizează infracţiunea de proxenetism.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au pus în executare 12 mandate de percheziţie domiciliară şi 6 mandate de aducere, în municipiul Bucureşti, judeţul Giurgiu, respectiv judeţul Ilfov, într-un dosar care vizează infracţiunea de proxenetism.   

În fapt, şapte persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe femei, în scopul de a obţine foloase patrimoniale în mod injust. De asemenea, persoanele bănuite ar fi plasat femeile în locaţiile unde acestea ar fi practicat prostituţia, sub pretextul că banii proveniţi ar ajunge la primele, sub formă de chirie, pentru ocuparea în regim hotelier a spaţiilor ocupate”, transmite IPJ Giurgiu.  

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate diverse sume de bani, telefoane mobile, substanţe interzise la deţinere şi alte mijloace materiale de probă, fiind conduse la sediul poliţiei 6 persoane, din municipiul Bucureşti si judeţul Giurgiu, respectiv 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani şi o femeie de 62 de ani.  

Din cercetări a reieşit faptul că, într-un salon de masaj erotic, situat în municipiul Bucureşti, deşi iniţial s-ar fi stabilit că se va practica masaj, pentru care se plătea la recepţie, odată ajunşi în camere, clienţii ar fi întreţinut relaţii sexuale consimţite, contra cost, cu femeile din locaţie, cărora le-ar fi plătit sume de bani suplimentare”, mai spun poliţiştii.  

Pentru 5 dintre aceste persoane, 4 bărbaţi şi o femeie, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie duse în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole