Percheziții la o persoană care pretindea că este broker bursier

Luni dimineață au loc percheziții domiciliare în București într-un dosar de înșelăciune în care este vizată o persoană ce pretindea că este broker bursier.

Această persoană încerca să convingă alte persoane să „investească” suma de aproximativ 80.000 lei. În cauză ar fi mai multe persoane vătămate.

Polițiștii DGPMB pun în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară. Cercetările au loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Dosarul vizează infracțiunile de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

„Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, în cursul anului 2020, ar fi indus în eroare persoana vătămată atribuindu-şi calitatea de broker bursier şi ar fi convins-o să ‘investească’ suma de aproximativ 80.000 lei”, informează un comunicat al DGPMB transmis, luni, Agerpres.

Audierile în cauză se desfăşoară la sediul Serviciului Investigare a Criminalităţii Economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...