Percheziții la sex shopuri din patru județe: se vindeau afrodisiace cu substanțe letale

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.G.P.R., cu sprijinul poliţiştilor de la arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul D.G.P.M.B. pun în aplicare 9 mandate de percheziţie domiciliară la sex shop-urile din patru judeţe și în București.

Aceste societăţi comerciale de tip SEX SHOP ar fi comercializat ilegal, către publicul larg, produse ce conțin substanțe toxice.

Din cercetări a rezultat faptul că produsele ar fi comercializate în magazine tip SEX SHOP sau prin intermediul internetului, fiind etichetate ca produse de uz casnic, cum ar fi „odorizante de cameră”. Întrucât conțin substanțe toxice periculoase, este interzis ca aceste produse să fie vândute pentru consum uman.

Substanțele identificate au efecte scurte și intense. Provoacă senzație de relaxare intensă, amețeli, euforie și intoxicare. Sunt vasodilatatoare, ceea ce înseamnă că dilată vasele de sânge. Ca urmare, tensiunea arterială scade rapid, uneori rezultând o pierdere scurtă a stării de conștiență și a forței musculare, cunoscută sub numele de sincopă. În același timp, inima accelerează, chiar dacă persoana care folosește produsele este relaxată.

După perchiziții, vor fi conduse la audieri 10 persoane, pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole