Pericol: Virusul a creat un focar printre fotbaliștii de la PSG

Pericol în sânul unei cunoscute echipe de fotbal: este posibil ca virusul să fi creat un focar în lotul lui Paris Saint Germain. Echipa se află acum în postura de a avea încă odată amânată partida cu Lens, de la 10 septembrie.

Jurnaliștii francezi notează că Angel Di Maria și Leandro Paredes au fost testați pozitiv la Covid-19. După ce au fost în Ibiza, alături de coechipierii Neymar, Navas, Herrera şi Icardi. Totul în contextul faptului că echipa pariziană a pierdut finala Champions League în fața lui Bayern Munchen. Iar conducătorii clubului le-a dat jucătorilor în această perioadă o scurtă vacanță, potrivit france24.com.

Pericol de pandemie din martie

Regulamentul din Ligue 1 precizează, oricum, că dacă o echipă are minimum patru cazuri de infectare cu Covid-19, meciul acesteia va fi mutat la o altă dată. Deocamdată, oficialii grupării de pe Parc des Princes așteaptă rezultatele testelor tuturor fotbaliștilor.  Partida cu Lens a mai fost amânată odată, de la 29 august, fiindcă Paris Saint-Germain a jucat finala Ligii Campionilor.
Conform noului regulament din Ligue 1, dacă o echipă are cel puțin patru cazuri de infectare cu Covid-19, atunci meciul acesteia va fi amânat. PSG așteaptă rezultatele testelor în cazurile celor care au petrecut Ibiza. În luna martie, Strasbourg – PSG a fost primul meci amânat din campionatul francez. Atunci presa franceză a notat că pandemia e posibil să creeze focare în cadrul echipelor de fotbal.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...