Pescobar își deschide academie de fotbal. Cu ce nume mare se asociază controversatul patron de la Taverna Racilor

Publicat: 21 iun. 2024, 21:40, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Pescobar își deschide academie de fotbal. Cu ce nume mare se asociază controversatul patron de la Taverna Racilor
Pescobar își deschide academie de fotbal. Cu ce nume mare se asociază controversatul patron de la Taverna Racilor

Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, a decis să se lanseze și în lumea sportului. Chiar dacă afacerea cu fructe de mare îi merge ca pe roate, speră să dea lovitura și într-o zonă care nu are legătură cu domeniul său de activitate. Astfel, are în plan să deschidă o academie de fotbal.

Pescobar se lansează în fotbal

Pescobar a lansat recent un anunț care a stârnit curiozitatea în lumea mondenă: intenționează să deschidă o academie de fotbal. Deși detaliile sunt încă puține și bine păzite, se știe că proiectul va fi finanțat în secret, iar numele academiei va purta titlul unui celebru fotbalist român, identitatea căruia rămâne momentan necunoscută.

Într-o declarație făcută pentru publicația Fanatik, Pescobar a subliniat că proiectul este unul ambițios și se va desfășura într-o locație situată în Ilfov, aproape de București. El a menționat că, în doar o săptămână, vor fi făcute publice mai multe informații despre acest proiect.

„Mă gândesc la o academie de fotbal împreună cu un fost mare jucător român. Vreau să mă implic și eu cumva pentru copii. Într-o săptămână anunțăm. E undeva lângă București, în Ilfov. E un proiect mare. (n.r. Cu cine vei colabora?) Nu pot să zic pentru că o să poarte numele lui. Eu doar vin și pivotez din spate cu buzunarul drept”, a dezvăluit Pescobar.

În ceea ce privește colaborarea cu Anamaria Prodan, una dintre cele mai cunoscute impresare din fotbalul românesc, Pescobar a clarificat rapid că o astfel de asociere este exclusă. Mulți s-au gândit că cei doi ar putea colabora, având în vedere că ea este celebră în domeniu și are cunoștințe.

„Nu există nicio șansă să mă asociez cu Anamaria Prodan. Este total exclus!”, a declarat el ferm, respingând orice speculație pe această temă.

Pescobar, cunoscut pentru afacerile sale și pentru pasiunea sa pentru fotbal, are o relație strânsă cu Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta din urmă, cunoscut pentru expertiza sa și pentru conexiunile sale în lumea fotbalului, este un susținător al inițiativelor lui Pescobar și nu este exclus să joace un rol în dezvoltarea acestei academii.