Peste 1.200 cazuri de crime de război doar în regiunea Kiev

Numai în regiunea Kiev, autoritățile ucrainene susțin că au înregistrat deja peste 1.200 de cazuri de crime de război.

„Numai în regiunea Kiev, am înregistrat peste 1.200 de cazuri de crime de război. Acestea se referă la jafuri și crimele comise de invadatori pe teritoriile noastre”, a declarat ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, Denys Monastyrsky, conform Ukrinform.

Vorbind despre crimele trupelor ruse consemnate în teritoriile deja eliberate, Monastyrsky a remarcat că „anchetatorii Poliției Naționale, Serviciul de Securitate și procuratura lucrează deja împreună pentru a stabili, a înregistra probe și a-i identifica pe cei care ar fi putut săvârși aceste infracțiuni”.

„Cei care au fost luați prizonieri sunt identificați și filtrați de către Serviciul de Securitate al Ucrainei și Serviciul Militar de Justiție. După aceea, vor fi transferați la Ministerul Justiției – la instituțiile unde vor fi reținuți și audiați”, a spus ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...