Peste 105.600 de persoane au generat formulare PLF pentru intrarea în România

De luni, 20 decembrie 2021, formularul PLF este obligatoriu de completat pentru toate persoanele care sosesc în România.

Peste 105.600 persoane au generat formulare digitale de intrare în România de la lansarea aplicaţiei plf.gov.ro până marţi dimineaţă, la ora 10,00, potrivit datelor furnizate de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Conform unui comunicat al Grupului pentru Comunicare Strategică, cele mai multe persoane au completat formulare pentru următoarele puncte de trecere a frontierei:

  • Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” – 30.426
  • Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – 8.623
  • Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – 7.439
  • Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj – 6.886
  • Punctul de Trecere a Frontierei Borş – 6.840.

Începând din 20 decembrie, toate persoanele care sosesc în România trebuie să completeze formularul digital de intrare (PLF). Acest document a fost adoptat de 18 state din UE.

Cei care nu completează digital formularul de localizare a pasagerilor în decurs de 24 de ore de la sosirea în țară riscă amenzi de la 2.000 până la 3.000 de lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cum s-a îmbogățit peste noapte Pescobar. Taverna Racilor a încasat peste...

Pescobar, cunoscut și sub numele de "Taverna Racilor," este în centrul atenției pentru motive care au stârnit indignare și dezgust în rândul consumatorilor din...