Peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) susține că a strâns la nivel național, precum și din diaspora, peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis din funcția de președinte al României.

„Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis. Această campanie s-a bucurat de o largă susținere pe străzile localităților din țară. Din păcate, avem o majoritate ticăloasă, aici în Parlament, care refuză să inițieze și să ducă la bun sfârșit voința lor de a-i curma mandatul lui Iohannis. La fel cum nu s-a aplicat referendumul privind cei 300 de parlamentari și alte exerciții de democrație, propunerea noastră către grupurile USR și PSD, aflate atunci în opoziție, nu a fost încununată de succes”, a declarat marți președintele AUR, George Simion.

Conform acestuia, a fost retransmisă către USR invitația de a depune împreună o moțiune de cenzură și de a demara procedurile pentru demiterea lui Klaus Iohannis, dar USR a refuzat.

1 COMENTARIU

  1. Iohannis si pnl a facut mult rau acestei tari prin escrocheria cu aducerea psd la guvernare in cardesenie cu udmr.Eliminarea pensiilor speciale,alegeri in doua tururi au fost in programul pnl si si-au batut joc de votanti au votat cot la cot dupa dorinta psd udmr.Au avut tupeul sa voteze impotriva alegerilor in doua tururi in parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole