Peste 20 de mii de pachete de țigări au fost găsite în Arad

Peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite în mai mulți saci de poliţiştii din judeţul Arad, lângă o lizieră. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, informează Agerpres.

În urma unor activităţi desfăşurate în ultima perioadă, poliţiştii au depistat la liziera unei păduri din localitatea Hălmagiu mii de cartuşe de ţigarete abandonate, ambalate în saci de plastic, a anunţat, marţi, Poliţia Arad.

Astfel, este vorba despre 22.714 pachete, conţinând 454.280 de fire de ţigarete netimbrate, care provin probabil din contrabandă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, în vederea identificării persoanelor responsabile şi luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...