Peste 330.000 de persoane vaccinate în weekend. Castelul Bran a oferit vaccinări „de neuitat”

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea anti-COVID-19 a anunțat că, în weekend-ul ce tocmai a trecut, au fost vaccinate peste 330.000 de persoane.

România se vaccinează! Peste 330.000 de persoane s-au vaccinat în 3 zile! A fost un weekend minunat în care am demonstrat că doar împreună putem învinge pandemia care ne-a schimbat modul de viață. Un efort comun de o mare amploare care a pornit de la Timișoara, primul Maraton al Vaccinării împotriva COVID-19, și care s-a multiplicat în aproape toată țara”, a scris CNCAV, luni, pe Facebook.

Au fost organizate centre de vaccinare în zone din toată țara, iar unele locații au fost chiar inedite, ajutându-i astfel pe cei care se vaccinează să se simtă în largul lor.

Castelul Bran, care a oferit vaccinări de neuitat, apoi Castelul Corvinilor, pentru iubitorii de istorie, Stadionul emblemă al Olteniei, Stadionul “găzarilor” din Ploiești, Cetatea Unirii din Alba Iulia, Alexandria, în care s-a vaccinat pe acompaniamentul tarafului, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Baia Mare, Iași, Vaslui, Drobeta-Turnu Mehedinți, Faleza și marile magazine din Constanța, Arad, București, Galați, Slatina, Sibiu, Suceava, Râmnicu Vâlcea, unde s-a vaccinat primul bulibașă, Petroșani, Satu Mare, Bacău, Blaj, Sebeș, Teiuș, Cugir, Buzău, Oradea și până la Dorohoi. A fost minunat!”, a adăugat CNCAV.

Peste 6,6 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost administrate în România, de la debutul campaniei de vaccinare.

Astfel,  aproximativ 4 milioane de persoane s-au vaccinat, dintre care 2,75 milioane și cu cea de-a doua doză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...