Peste 600 de permise de conducere au fost reţinute în ultimele 24 de ore de polițiști

Poliţiştii rutieri au reţinut 604 permise de conducere în ultimele 24 de ore, dintre care 43 pentru alcool, 205 pentru viteză şi 12 pentru droguri, informează un comunicat al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, au fost constatate 116 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi au fost retrase 216 certificate de înmatriculare.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 2.367 de solicitări ale cetăţenilor şi au constatat 847 de infracţiuni, 118 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 19 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 70 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 7.177 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.500.000 de lei, mai precizează Poliţia Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...