Peste 7.400 de familii din Teleorman trăiesc din ajutorul social de 257 lei

Venitul minim garantat sau, așa cum mai este cunoscut, ajutorul social reprezintă principala sursă de venit pentru peste 7.400 de familii și persoane singure din județul Teleorman.

Datele centralizate de Agenția Națională de Plăți și Inspecție Socială arată că, numai în luna octombrie, au primit ajutor social 7.455 de familii și persoane singure din Teleorman. Pentru plata ajutoarelor a fost achitată suma de 1.916.457 de lei, iar suma medie plătită a fost de 257,07 lei/ beneficiar.

Din județ, conform datelor furnizate de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Teleorman, localitățile rurale cu cei mai mulți asistați social sunt, Tătărăștii de Sus – 249, Orbeasca – 245, Olteni – 201, Smârdioasa – 178, Năsturelu – 171, Călinești – 165, Bujoru – 140, Brânceni –139.

Citește mai departe pe Liber în Teleorman. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...